Pardus Live 2011 Wireless Kurulumu
Merhaba Arkadaşlar,
Bugün bir süre bu wireless sorunu ile uğraştım.Slax'den sonra Pardus'da da taktığım us robotics ve tp link 821 n model usb wireless dongle cihazlarım üzerinden internete bağlanmaya çalıştım ancak bir başka forumda da gördüğüm üzere bunları tanıtan ve çalıştıranı göremedim.Benim anlamadığım, bu işi nasıl çözeceğim.Kaçıncı jenerasyon ürün çıkmış , usb dongle üzerinden wireless ile bağlanılamadığına dair bir sürü yazı okudum.
Ben bu işi nasıl çözücem, ısrarla kullanmak istiyorum ama herşey windows'dan yana şu anda.
Bana yardımcı olun lütfen, cihazların tanındığına dair sağ altta pencereler çıkıp çıkıp duruyor, ama nereden nereye gireceğimi bulamadım bir türlü, otomatik tanıyacağını düşünüyordum, sonra ağ ayarlarının yer aldığı bölümü bulduğumda kablosuz alanı gri yani aktif değil.Ne yapmam gerektiğini izah eder misiniz.
- 882 okunma

baDibere
Re: Pardus Live 2011 Wireless Kurulumu
Çalışan CD bölümüne yazdığınız için soruyorum: Çalışan CD'de mi bunu yapmaya çalışıyorsunuz?
strongfist
Evet bilmediğim bir şey mi var?Gayet güzel saatlerce, günümüz Türkiye'sinin Adsl bağlantısının 100 K'lık hızı ile toplam 3 saat bekledim,sonra bir güzel dvd'ye yazdım, bilgisayarımı boot ettim,açıldığında wireless yoktu.Sonra biraz daha araştırdım,bu sorunu yaşayıp kullanmaktan vazgeçen insanlar var,dedim bu mesajı yazayım bekleyim.Eğer çözümü yoksa, biliyim istedim.
kuftikufti
Çalışan CD'lerde herhangi bir sürücü ya da modül yüklemesi yapamazsınız. CD'nin içindeki sürücüler ile çalışabiliyorsa, donanımınız çalışır. Dağıtımın deposunda ya da İnternet'te GNU/Linux sürücüleri olsa bile, çalışan CD (DVD) içinde yoksa, bunları yükleyemezsiniz. Yükleme için kurulan sürüme ihtiyacınız var.