Pardus 2011 Kurulumunu Sorunu
Arkadaşlar pardus için bir kitap aldım ve bu kitapla birlikte de kurulum DVD'si geldi.Henüz Pardus öğrenmeye başlayamadım bile. Çünkü kurulum yapmak istediğimde, ilk açılış ekranında dil seçimini yaptıktan sonra enter tuşuna basınca "Unable to locate ..." diye başlayan hata mesajını alıyorum. (Ekrandan hızlı geçip kurulumun sonraki adımına geçtğinden dolayı devamını okumayamadım.) Bu mesajdan sonra kurulumunun sonraki adımına geçiyor.Ama bu hata mesajı geldiği için de kurulumda sorun olacağı düşüncesiyle tereddüt ettiğim için kuruluma devam etmiyorum,PC'yi resetliyorum.Kurulumu PC'de CD'yi boot olarak açıp kurulum yapmaya çalışıyorum.PC'de E:\ bölümüne Pardus kurulumu yapacağım.Ama olmadı bir türlü.Bu hata mesajını yok edemedim.
Bir de ilk adımda dil seçimi yaptıktan sonra Kuruluş Seçenekleri yazıyor.Oraya ne yazacağımı bilmediğim için hep boş bırakıyorum Belki bundandır,bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkür ederim.
- 486 okunma

baDibere
Re: Pardus 2011 Kurulumunu Sorunu
Kuruluma devam edin. Kurulumu engelleyen bir hata/uyarı değil o. En azından bende bir soruna neden olmadı.
Açılış seçeneklerine birşey yazmanız gerekmiyor.
gabriç
bende de benzer uyarıları verdi. hangi seçeneği seçsem uyarı verdi. bir türlü kuramadım.
kuftikufti
ERROR: Unable to locate IOAPIC for GSI bilmem_kaç(Altalta birkaç tane yazabilir)Aldığınız hata bu mu?