2011 PARDUS kurulum sorunu
Merhaba arkadaşlar Bilgisayarımda şuan Windows 7 işletim sistemi bulunmaktadır. Bilgisayarıma PARDUS kuracağım elimde PARDUS 32 bit ve 64 bitlik kurulum Dvd leri mevcuttur. Herhangi bir hata yok Dvd lerde.
Fakat Dvd yi takıp bilgisayarı başlattığımda dil seçeneği geliyor Türkçe yi seçiyorum. Kuruluma geçiyorum Daha sonraki aşamada ekran birbirine giriyor ve hiç bir şey gözükmüyor. Lisans sözleşmesi kısmı gözükmüyor. Bu durumu aşmak için ise Güvenli kip te devam ediyorum güvenli kipe vga=789 yazıyorum kuruluma devam ediyorum fakat bu seferde lisans sözleşmesi bölümü geldiğinde ise mause u hareket ettiremiyorum mause kendi başına hareket ediyor.
Bu sorunu nasıl halledebilirim acaba?
- 119 okunma

YUZUK
Re: 2011 PARDUS kurulum sorunu
USB ile atamıyorum zaten indirdiğim komut ile bir türlü dd komutunu giremedim ki :S
Nasıl yabacağız acaba? bu windows işletim sistemlerine bağlımı kalacağız. Zorunlu kullanacağız galiba bu işletim sistemini. Tüh be.
YUZUK
Re: 2011 PARDUS kurulum sorunu
Kardeş Verdiğin emeklerden dolayı senden Allah razı olsun. Ben bu işi halledemedim ama benimle aynı sorunu yaşana arkadaşlar var
http://www.ozgurlukicin.com/forum/kurulan-cd/19909/?page=1
aynı sorundan muzdaripiz aşağı yukarı.
Araştırma yaptım hemen hmen herkes bu türsorunlarla başı belada ya pcde akran birbirine giriyor yada mouse hareket ettirememe gibi bir sorun var oluyor. Sanırım 2011 PARDUS güzel bir geliş yaparken küçük hatalerıyla beraber geldi oda bizi buldu.